Lastenkoti Veerala

Veerala sijaitsee rauhallisella alueella monien mahdollisuuksien läheisyydessä Tuusulassa.

Turvallinen kasvunpaikka

Kun Veerala aloitti toimintansa lastenkotina, meille oli tärkeää säilyttää perhekodin lämmin ja kodikas tunnelma. Hoidon ja kasvatuksen perustana on turvallisen suhteen luominen ja vahvistaminen. Tarjoamme lapsille ja nuorille kodin, jossa on läsnä hyvään vuorovaikutukseen kykeneviä aikuisia.

Lastenkoti Veerala

PERHEKODISTA LASTENKODIKSI

 

Lastenkoti Veerala on perustason lastenkoti sijaishuoltoa tarvitseville lapsille ja nuorille. Lastenkoti Veerala aloitti toimintansa perhekotina vuonna 2001 ja syksyllä 2022 Veerala muuttui lastenkodiksi. Veeralassa on seitsemän paikkaa ja nuori voi olla Veeralassa täysi-ikäisyyteen saakka.

Tärkeää työtä

EHJÄ LAPSI JA NUORI

Lapsia ja nuoria ohjataan kasvamaan vastuuntuntoisiksi, itsenäisiksi aikuisiksi korjaavien kokemusten kautta. Opettelemme yhdessä asioiden rakentavaa ja maltillista käsittelyä pettymyksistä, vastoinkäymisistä ja epäonnistumisista huolimatta.

Keskeinen sijainti

TÄYTTÄ ELÄMÄÄ

Lastenkoti Veerala sijaitsee rauhallisella ja idyllisellä omakotitaloalueella Tuusulassa. Lähiympäristöstä löytyvät koulut, sekä hyviä ulkoilumaastoja ja harrastusmahdollisuuksia. Tuemme lapsia löytämään mieleiset harrastukset ja mielenkiinnon kohteet. Omassa pihassa on uima-allas ja trampoliini.