Lastenkoti Veera

Lastenkoti Veeran lasten ja nuorten yksiköt Järvenpäässä tarjoavat turvallisen paikan kasvaa.

Keskiössä lasten ja nuorten tarpeet

Veerassa on tärkeää, että lapsen ja nuoren tarpeet otetaan huomioon, ja pyritään edistämään hänen terveyttään, kehitystään ja hyvinvointiaan. Lapsen ja nuoren oikeuksien kunnioittaminen ja hänen osallistumisensa päätöksentekoon ovat keskeisiä näkökohtia.

Ammattiosaamista

AIDOSTI VÄLITTÄEN

Lastenkoti Veera toimii lasten erityisyksikkönä, joten henkilökunnan määrään ja osaamiseen kiinnitetään erityishuomiota. Lastenkodin moniammatillisella työryhmällä on kokemusta lasten ja nuorten kanssa toimimisesta ja pidämme ammattitaitoa yllä erilaisilla lisäkoulutuksilla. 

Sijaishuolto 

LAPSILLE JA NUORILLE

Lastenkoti Veera on koti sijaishuoltoa tarvitseville lapsille ja nuorille. Toimintansa Lastenkoti Veera aloitti vuonna 2007 Järvenpäässä. Lastenkoti Veerassa toimivat lasten ja nuorten kotiryhmät. Molemmissa ryhmissä on paikka seitsemälle lapselle.

Hyvä sijainti

LIIKUNTAA JA HARRASTUKSIA

Lastenkoti Veera sijaitsee rauhallisella omakotitaloalueella lähellä Järvenpään keskustaa ja sen monipuolisia palveluja. Ympäristöstä löytyy hyviä ulkoilumaastoja ja paljon harrastusmahdollisuuksia. Omassa pihassa on koripallokenttä ja trampoliini. 

Yhteystiedot Lastenkoti Veera

Lastenkoti Veeran osoite

Röynänkatu 3

04400 Järvenpää

Yksikön johtaja Hanna Kukkonen

Lasten kotiryhmän ohjaajat

Puh. 050 381 3100

Nuorten kotiryhmän ohjaajat

Puh. 050 323 6011